Fordonsinredning montering & installation

Vi på SN erbjuder det mesta inom fordonsinredning för att optimera just er verksamhet. Med ett stort urval av tillvalsutrustning har ni möjlighet tillsammans med oss att skapa er ett fordon som tillgodoser alla behov, krav och önskemål där vi alltid strävar efter att göra er 100% nöjda. Vi är lösningsorienterade, flexibla och strävar alltid efter att leverera kvalitativa byggnationer utöver era förväntningar med nyaste tekniken och långa garantier.

Dubbelhytt

SN dubbelhytt byggs för hand i eget snickeri och verkstad där grunden vilar på komplett isolering/inklädnad från B-stolpar och bakåt, stol-och skensystem med egna svenska krocktester samt ett urval av tillvalsutrustning för att skapa ett fordon format efter er och er verksamhet.

Specialbyggnation

Vi strävar alltid efter att skapa ett fordon utefter era önskemål och behov oavsett verksamhet eller hobby. Är det en lösning eller en idé som du inte funnit så ser vi gärna över en möjlig lösning för att tillgodose ert behov.

Volymskåp

Byggs av material som tål vårt nordiska klimat med låg egenvikt, generös skåpsvolym och hög lastvikt. Vi erbjuder bakgavellyftar med olika specifikationer från de största leverantörerna, en generös tillvalslista samt olika konfigureringar av skåpet och dess mått.

Serviceinredning

Vi erbjuder olika serviceinredningar för att säkerställa rätt serviceinredning för er verksamhet. Serviceinredningarna är krocktestade och SN lämnar alltid 5års produkt- och monteringsgaranti!

Aluminiumflak

Vi erbjuder slitstarka aluminiumflak med riktiga gångjärn, armatonstolpar, anpassad framstam, låg egenvikt med höga lastvikter. Utöver flakbyggnation erbjuder vi en rad av tillval, kranar, kapell och tippflak allt för att skapa ett fordon som fungerar i den dagliga verksamheten.

Modul system

Marknadsledande inom bilinredning och serviceinredning för de flesta välkända bilmärken.

Sortimo

Lådor och hyllor är i högkvalitativt stål och utvalda delar tillverkas i komposit. Behåller styrkan med med låg vikt.

System Edström

Erbjuder service-, bilinredning, säkerhetsprodukter, belysning, strömförsörjning och andra tillbehör.

Leverantörer

Med noga utvalda leverantörer som erbjuder moderna och kvalitativa produktererbjuder vi garantier upp till 5år.