INTERNATIONELLT, INNOVATIVT & INTELLIGENT

Sortimo är idag en eftertraktad partner inom bilindustrin när det gäller högkvalitativa, säkra och vägvisande koncept för lastutrymmen. Den permanent stigande efterfrågan efter våra produkter har lett till att vi vuxit över hela världen. Detta är ett resultat av våra högt ställda krav på kvalitet där de många Sortimo-produkterna utvecklas kontinuerligt.

Vi använder aluminium i ramar som standard i de bärande delarna av inredningen. Lådor och hyllor är i högkvalitativt stål och utvalda delar tillverkas i komposit.
Detta för att behålla styrkan i inredningen till så låg vikt som möjligt.


Goda grunder till att välja Sortimo:

Låg vikt

Flexibelt system

Innovativ design

Pro Safe Lastsäkring

Krocktestad

Miljövänlig teknologi

Ekonomisk investering

Vanliga frågor

Vilka fördelar har en bilinredning?
Optimalt utnyttjande av lastutrymmet, mer ordning och tidsbesparing.

Bättre organiserade och snabbare arbetsprocesser.
Skador på kaross och arbetsmaterial undviks.
Högre säkerhet på vägen eftersom olyckor förorsakade av lösa föremål undviks.
Tillgänglig bilinredning för alla fordonsmärken och modeller.
Kan individanpassas in i minsta detalj.

Hur fungerar bilinredningens säkerhet och skyddet av förare och passagerare?
Byggt för att transporteras på vägen.
Bilinredningssystemet från Sortimo skyddar vid kraftiga inbromsningar, undanmanövrer eller olyckor, eftersom hela lasten är säkert förvarad i lastsäkringssystemen och boxar vilket förhindrar att lösa delar flyger runt som kan skada personerna i fordonet. Själva fordonet samt arbetsmaterial och verktyg skyddas också mot skador. All bilinredning har tillverkats i Tyskland och har genomgått krocktester i realistiska förhållanden vilket garanterar en säker körning.
Hur kan jag individanpassa bilinredningen för mitt fordon?
Sortimos bilinredningar kan anpassas speciellt efter fordonstyper och branschspecifika krav.
Sortimo erbjuder skräddarsydda och branschspecifika lösningar. Det finns möjlighet att välja bland ett stort antal fordonstillverkare och modeller. Dessutom kan enskilda komponenter och tillbehör konfigureras individuellt online. Alla enskilda komponenter ur Sortimo EcoSystem är också kompatibla med varandra och möjliggör därmed en intuitiv hantering. Här kommer du till online-konfiguratorn.
Hur kan en bilinredning öka medarbetarnas produktivitet?
Organiserat och smidigt.
Med en bilinredning har man ordning och reda i fordonet, vilket innebär att medarbetarna slipper lägga onödig tid på att leta efter verktyg och arbetsmaterial utan vet alltid exakt var allt som de behöver i arbetet ligger. Detta gör att de bättre kan organisera arbetsprocesserna och arbeta snabbare. Med bilinredningen har man en bra överblick över allt som transporteras i fordonet och slipper extrakörningar för att hämta material som har glömts.